Afdichten, beschermen & repareren met één product!

  • Geschrieben am

Van het beschermen van tuinhout, repareren van dakgoten, herstellen van platte daken tot het waterdicht maken van aansluitingen. Het afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen is met Gummil Premium Vloeibaar Rubber zeer eenvoudig!

Of je nu gaat bouwen, renoveren of herstellen bepaalde materialen of oppervlakten moeten goed tegen water, uv-straling of erosie worden beschermd. Gummil Premium Vloeibaar Rubber is geschikt voor het afdichten, beschermen en repareren van veel materialen, zoals hout, metaal, beton, zink, steen en PVC.

Denk aan het waterdicht maken van onder andere douche- en dakgoten, en buisdoorvoer-, kozijn-  en lichtkoepelaansluitingen. De coating is geschikt als metaal- en houtbeschermer. Gummil maakt het materiaal in kwestie bestand tegen water, zout, en chemicaliën – kortom, tegen alle weersomstandigheden. Omdat het een product op waterbasis is, geen oplosmiddelen bevat en niet toxisch is, is het ook nog eens milieuvriendelijk!

Premium vloeibaar rubber is uitgebreid getest en gegarandeerd een jarenlange prestatie. Is niet gevoelig voor temperatuurschommelingen en is zeker 30 jaar bestendig tegen UV-straling.

(0)
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen sehen Sie bitte unsere Datenschutz-Erklärung. »