Gummil voor de badkamer!

Met Gummil zelf aan de slag in de eigen badkamer!  Gummil zorgt ervoor dat de badkamervloer en de wanden waterdicht zijn. Ook andere plekken zoals het doucheputje kunnen worden behandeld met Gummil zodat ze waterdicht zijn.

Enkel tegels op de wanden of op de vloeren zorgen er niet voor dat de oppervlaktes in de badkamer waterdicht zijn. Met Gummil worden deze oppervlaktes waterdicht zijn en zodoende worden lekkage, vochtindringing en schimmelvorming voorkomen. Schade en herstelkosten blijven bespaard.

Aankomende dinsdagavond, 20 oktober 2015, om 20.30u komt Gummil Premium Vloeibaar Rubber voorbij in het nieuwe realityprogramma House Rules Holland op Net5. In het programma verbouwt een koppel onder andere de badkamer en brengt hierbij Gummil aan, hiermee zal zichtbaar worden dat Gummil niet enkel voor buitentoepassingen is maar ook voor klussen binnenshuis zoals een badkamerverbouwing!

In het Tv-programma zal gedurende het seizoen meerdere malen Gummil voorbij komen middels mooie praktijkvoorbeelden.

Voor degene die de uitzending hebben gemist, de herhalingen van de dinsdaguitzendingen zijn iedere zondag op SBS6 om 17.45 te bekijken.

Bestel hier het badkamer doe-het-zelf pakket, voor 18.00u besteld de volgende dag geleverd (behalve op zondag).

Gummil BV

Gummil BV

Reageer op dit bericht

%d bloggers liken dit: