Met Gummil binnenshuis aan de slag!

Met Gummil Premium Vloeibaar Rubber kunt u buitenshuis lekkages oplossen en vele materialen waterdicht maken. De combinatie van Gummil Premium Vloeibaar Rubber met GeoTex zorgt voor een sterke, duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Gummil is uitgebreid getest en garandeert een jarenlange prestatie.

Met Gummil kunt u niet alleen buitenshuis aan de slag, maar ook binnenshuis! Met Gummil kunt u onder andere alle ondergronden in uw badkamer of keuken efficiënt waterdicht maken. Ook kelders kunnen waterdicht worden gemaakt met aanbrenging van Gummil Premium Vloeibaar Rubber. Alle vochtige plekken in uw huis maakt u waterdicht door deze te behandelen met Gummil. Plekken die gevoelig zijn voor lekkage zijn na behandeling van Gummil gegarandeerd waterdicht.

Wellicht zijn er plekken in uw huis betegeld, gekit of gelijmd. Deze waterwerende producten vormen geen garantie voor een waterdicht systeem. Het blijkt namelijk dat vooral langs afvoeren, doorvoeren en wand/vloeraansluitingen, vocht kan doordringen in vloer en wanden. Behandel deze kwetsbare plekken met Gummil Premium Vloeibaar Rubber en voorkom onnodige schade.

U kunt Gummil bijna overal voor toepassen, het hecht op vrijwel alle ondergronden. Gummil voorkomt onder andere schimmelvorming in huis. Ook voorkomt Gummil gevaarlijke situaties, zoals lekkages boven de meterkast. Als u van plan bent binnenshuis te gaan renoveren of wanneer u last heeft van vochtige plekken in uw huis, ga dan aan de slag met Gummil. Gegarandeerd een waterdicht resultaat!

Gummil is voor alle seizoenen een slimme en duurzame oplossing voor uw problemen.

Gummil BV

Gummil BV

Reageer op dit bericht

%d bloggers liken dit: