Doe-het-zelf met Gummil Premium Vloeibaar Rubber

Gebruik Gummil Premium vloeibaar rubber voor de meest uiteenlopende doe-het-zelf klussen rondom huis. Het beschermt materialen tegen water, erosie, UV-straling, chemicaliën, corrosie. Het is een makkelijk te verwerken product; het kan worden aangebracht met een kwast of roller. Na de behandeling van ontstaat er een compleet waterdichte afdichting van de ondergrond.

  • Het originele product van Gummil
  • Hecht op vrijwel op alle ondergronden
  • Maakt water- en luchtdicht
  • Beschermt tegen corrosie en erosie
  • UV bestendig, garantie 30 jaar
  • Veilig te gebruiken

Gummil garant voor Vloeibaar Rubber van topkwaliteit

Bestel het originele product van het merk Gummil direct in onze webshop. Bestel je voor 18.00u, dan heb je je Vloeibaar Rubber bestelling de volgende werkdag in huis!

Gummil Premium Vloeibaar RubberGummil Premium Vloeibaar Rubber, maakt alles water- en luchtdicht!

Gebruik Gummil Premium Vloeibaar Rubbervoor de meest uiteenlopende klussen in en rondom het huis. Het beschermt materialen tegen water, erosie, UV-straling, chemicaliën en corrosie. Gummil maakt het oppervlakte water- en luchtdicht. Het is een makkelijk te verwerken product; het kan worden aangebracht met een kwast of roller.

Met Gummil haal je alles in huis wat je nodig hebt voor een 100% waterdicht resultaat op vrijwel alle ondergronden. Gummil is goed voor dakgootreparaties, renovatie van platte daken, waterdichting in de badkamer, kelderafdichting en toepassingen op o.a. beton, metaal en hout.

Gummil is altijd eenvoudig te verwerken met een kwast of roller. Daarnaast is het milieuvriendelijk, 1000% elastisch en weer- en UV-bestendig. Met Gummil kun je dus zowel binnen als buiten veilig en snel aan de slag.

Gummil is verkrijgbaar in emmers van 1 liter, 5 liter, 10 liter of als complete pakketten: Gummil Dakgoot Reparatieset (XL), Gummil Vijver Reparatieset, Gummil Badkamer waterdicht (doe-het-zelf pakket) en Gummil Dakreparatieset.

Het originele kwaliteitsproduct van Gummil
Gummil Premium Vloeibaar Rubber is uitgebreid getest, garandeert een jarenlange prestatie, is niet gevoelig voor temperatuurschommelingen en is zeker 30 jaar bestendig tegen UV-straling!

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »