Badkamer waterdicht maken

  • Geplaatst op
Badkamer waterdicht maken

Gummil Premium Vloeibaar Rubber verhindert vocht om tot de ondergrond door de dringen. Ideaal voor het compleet waterdicht maken van badkamers.

In het najaar is het weer tijd om binnenshuis aan de slag te gaan. Heb je plannen om de badkamer te verbouwen of te renoveren? Dan komt Gummil goed van pas. In de badkamer zijn er namelijk vochtige ondergronden, zoals de oppervlakte rondom de doucheruimte en de wand- en vloeraansluitingen. Gummil zal het vocht verhinderen om door te dringen tot de ondergrond.

Alvorens het aanbrengen van het rubber dient de oppervlakte schoon, droog en vetvrij te worden gemaakt. Al het vuil en losse deeltjes in de badkamer moeten worden verwijderd.

Ook voor leidingdoorvoeringen en afvoerputjes kan Gummil worden gebruikt. In combinatie met GeoTex biedt het een sterke duurzame dichting in hoeken en bij leidingdoorvoeringen.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »