Bescherm je tuinpalen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber

  • Geplaatst op
Bescherm je tuinpalen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber

Om langer te genieten van je schutting, tuinhuis of speeltoestel is het belangrijk om het hout goed te behandelen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber.

Hout gaat rotten wanneer het nat wordt. Wanneer hout vochtig genoeg is dan vormen er zich schimmels. Door deze schimmels en ook door insecten wordt hout afgebroken. Onbehandeld hout wordt snel aangetast hierdoor. Daar waar de houten palen uit de grond komen zal het hout het snelst gaan rotten. Met Gummil Premium Vloeibaar Rubber voorkomt u dat het hout van uw schutting, tuinhuis of speeltoestel snel gaat rotten.

Met Gummil Premium Vloeibaar Rubber ben je er zeker van dat je tuinhout goed is beschermd tegen houtrot. Door de water-en luchtdichte laag die Gummil biedt heeft houtrot geen kans meer! Gummil Premium Vloeibaar Rubber beschermt je tuinhout tegen houtrot door het gedeelte onder het grondoppervlak te behandelen.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »