Caravan zomerklaar maken

  • Geplaatst op
Caravan zomerklaar maken

In daken en naden van caravans willen nog wel eens lekkages ontstaan. Een tevreden gebruiker van Gummil Premium Vloeibaar Rubber heeft zijn caravan waterdicht gemaakt met Gummil en wilde zijn tip graag met je delen!

Na regen komt zonneschijn, dus na de regen van de afgelopen week zijn we wel toe aan wat zon. Dat betekent dat de caravan weer opgetuigd kan worden en dat het buitenleven kan gaan beginnen!

 Een tevreden gebruiker vertelde ons zijn ervaring met Gummil Premium Vloeibaar Rubber. Hij had wat lekkages in het dak van zijn caravan. Nu hoop je natuurlijk altijd op een strakblauwe lucht tijdens je vakantie, maar laten we eerlijk wezen: het weer in eigen land is vaak niet erg betrouwbaar. 

Tim heeft daarom het dak van zijn caravan volledig behandeld met Gummil Premium Vloeibaar Rubber. De lekkages zijn verholpen en hij kan nu onbezorgd gaan genieten van zijn vakantie! 

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »