Eenvoudig uw dakgoot repareren met Gummil Premium vloeibaar rubber

  • Geplaatst op
  • Door Gummil BV
Eenvoudig uw dakgoot repareren met Gummil Premium vloeibaar rubber

Zelf een dakgootreparatie uitvoeren is in de meeste gevallen eenvoudig voor de Doe-Het-Zelver. Het vervangen van een dakgoot daarentegen kan een zeer kostbare zaak worden.

Met slechts 1 liter Gummil repareer je al 5 meter dakgoot van 40cm breedte! Hierbij gaan we uit van een complete behandeling, je kunt natuurlijk ook alleen de slechte plekken behandelen.

Stappenplan repareren van een Dakgoot

Gummil Premium vloeibaar rubber is een kant en klaar product dat u direct vanuit de verpakking gemakkelijk zelf kunt mixen en aanbrengen op de plaats die afgedicht moet worden. Voordat u begint hoeft u alleen maar de goot te reinigen en te laten drogen.

Gummil Premium vloeibaar rubber zorgt voor een volledig naadloze- en waterdichte bescherming en is bovendien milieuvriendelijk. Voor scheuren kunt u GeoTex gebruiken voor een extra stevige verbinding.

  1. Maak de oppervlakte schoon, droog en vetvrij. Al het vuil en losse deeltjes moeten verwijderd worden.
  2. Breng met een (blok)kwast een eerste laag Gummil Premium vloeibaar rubber aan over de te beschermen constructie. Breng vervolgens in de nog natte substantie de GeoTex aan.
  3. Strijk de GeoTex af met een tweede laag Gummil Premium vloeibaar rubber. De constructie is na circa 3 uur stofdroog.
  4. Dit proces herhalen bij elke naad, scheur en slechter deel van de dakgoot.
  5. Nadat alle naden, scheuren en slechtere delen zijn bedekt met twee lagen Gummil Premium vloeibaar rubber en GeoTex wordt de volledige dakgoot in de Gummil Premium vloeibaar rubber gezet.
  6. Na droging ontstaat een naadloos, flexibel membraam.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »