Gummil & House Rules Holland

  • Geplaatst op
Gummil & House Rules Holland

Het nieuwe tv-seizoen gaat groots van start bij Net5 met het nieuwe realityprogramma House Rules Holland. Gummil Premium Vloeibaar Rubber zal meerdere malen dit seizoen voorbij komen met mooie praktijkvoorbeelden van ons product!

In dit programma verbouwen vijf voor elkaar onbekende koppels elkaars huis aan de hand van slechts vijf huisregels. Elk duo overhandigt de sleutel -en hiermee het lot- van hun woning aan de vier andere stellen, die gelijktijdig het huis onder handen nemen. De resultaten worden beoordeeld door de internationaal bekende ontwerper Edward van Vliet en styliste Odette Simons. De koppels krijgen tijdens deze monsterklus bouwkundig advies van ‘huizendokter’ Fred Tokkie en interieurontwerpster Marijke Schipper. De presentatie is in handen van Erik van der Hoff.

In de Nederlandse versie van het oorspronkelijk Australische format House Rules nemen vijf compleet verschillende koppels het tegen elkaar op in een aantal spannende klusrondes waarin ieders huis rigoureus wordt getransformeerd. De enige invloed die de huiseigenaren uitoefenen, is middels het lijstje van vijf ‘huisregels’ dat ze achterlaten. Dit zijn do’s en dont’s, zoals bepaalde kleuren, materialen of stijlen die wel of juist niet terug mogen komen in hun woning.

House Rules Holland is elke dinsdag te zien om 20.30u en de herhaling elke zondag op SBS 6 om 17.45u.House Rules Holland word mede mogelijk gemaakt door: www.gummil.nl

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »