Gummil Premium Vloeibaar Rubber voor de professionele gebruiker

  • Geplaatst op
Gummil Premium Vloeibaar Rubber voor de professionele gebruiker

Voor bouwbedrijven en zzp'ers is er nu een speciale website geïntroduceerd waarop zij Gummil Premium Vloeibaar Rubber kunnen inkopen. De website is, naast de stand op de Installatie Vakbeurs Hardenberg afgelopen september, nu al een heus succes!

Sinds een aantal jaren verkopen we erg succesvol ons fijne product aan duizenden particulieren in Nederland, België, Duitsland en zelfs Portugal. Na het succes op de particuliere markt en de grote interesse bij professionele gebruikers, hebben we ervoor gekozen dit segment van de markt ook te bedienen. En wederom met veel succes!

Bouwbedrijven en zzp’ers

Speciaal voor bedrijven en zzp’ers in de bouw zijn we een aparte website begonnen waar grotere partijen Gummil Vloeibaar Rubber kunnen worden ingekocht. Daarnaast hebben we ook groothandels die ons product in het assortiment willen opnemen, zodat het ook offline verkrijgbaar is. Op dit moment zijn de onderhandelingen nog in volle gang en kunnen we er nog niet veel over zeggen, maar we houden je op de hoogte.

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2016

Vorige maand stonden Roos en Miranda in Hardenberg op de Installatie Vakbeurs om ons product nog wat extra onder de aandacht te brengen onder de professionele doelgroep. We hadden eigenlijk een de grote stand gehuurd, maar achteraf gezien was dat maar goed ook: de interesse was enorm! Met veel interessante nieuwe contacten wordt er goed aan de weg getimmerd.

Inschrijven bij Gummil Groothandel

Als professioneel gebruiker kun je je eenvoudig inschrijven bij Gummil Groothandel. Met je NAW-gegevens en KvK-nummer in de aanslag heb je binnen 1 minuut een account aangemaakt. Na verificatie van je inschrijving krijg je toegang tot je account, waarin je tegen speciale inkoopprijzen ons product kunt aanschaffen. Kijk voor meer informatie op www.gummilgroothandel.nl.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »