Waterdicht afdichten van een dakdoorvoer met Gummil Premium Vloeibaar Rubber

  • Geplaatst op
Waterdicht afdichten van een dakdoorvoer met Gummil Premium Vloeibaar Rubber

Een kwetsbaar onderdeel van een dak kan een dakdoorvoer zijn. De aansluiting met het dak zorgt vaak voor lekkages en/of tocht. Met behulp van Gummil Premium Vloeibaar Rubber kunt u deze kwetsbare plek in het dak waterdicht maken en bestand maken tegen diverse invloeden. Gummil zorgt ook voor een luchtdichte afdichting, tocht is dus verleden tijd!

Gummil is eenvoudig aan te brengen op vele ondergronden. Gummil hecht uitstekend aan de oppervlakte en als het geheel uitgehard is dan is het oppervlakte geheel waterdicht. Zo heeft u geen last van lekkende daken en afvoeren. Doordat Gummil vloeibaar en met een kwast te verwerken is zijn lastige hoeken of rondingen eenvoudig waterdicht te maken. Zorg er wel voor dat de ondergrond schoon en droog is.

Voor extra versteviging van naden is het aan te raden GeoTex te gebruiken. Dit doek zorgt voor een extra stevige verbinding. Breng eerst een laag Gummil aan druk hierin de GeoTex rondom de naden en strijk het na met een laagje Gummil. Na een droogtijd van minimaal 4 uur kunt u de laatste laag Gummil aanbrengen, na 48 uur mag alles weer belast worden met water.

Bestel direct in onze webshop!

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »