Vijver aanleg of reparatie

Prachtige vijvers maak je met Gummil Premium vloeibaar rubber

Een prachtig gevormde vijver maak je met Gummil Premium vloeibaar rubber! Daarnaast kunt u eenvoudig u huidige vijver uitbreiden of repareren.

Gummil Premium Vloeibaar Rubber; de oplossing!

Prachtige vijvers maak je met Gummil Premium vloeibaar rubber

Prachtige vijvers maak je met Gummil Premium vloeibaar rubber

Gummil Premium vloeibaar rubber kwaliteitsgarantie

Gummil Premium vloeibaar rubber is uitgebreid getest en gegarandeert een jarenlange prestatie.
Is niet gevoelig voor temperatuurschommelingen en is zeker 30 jaar bestendig tegen UV-straling!

Prachtige vijvers maak je met Gummil Premium vloeibaar rubber

Stappenplan repareren van een vijver

Gummil Premium vloeibaar rubber hecht op vrijwel alle ondergronden zoals vijverfolie, vijverbakken, beton, cementplaten, metselwerk, steen, hout, spaander- en houtvezelplaten, dekvloeren op cement-, anhydriet- en calciumsulfaatbasis.

Gummil Premium vloeibaar rubber verhindert vocht tot de ondergrond door te dringen. In combinatie met GeoTex biedt het een sterke duurzame dichting in hoeken en bij buisdoorvoeringen.

Direct bestellen

Stap Omschrijving
1 Maak de oppervlakte schoon, droog en vetvrij. Al het vuil en losse deeltjes moeten verwijderd worden.
2 Bij hoekaansluitingen, leidingdoorvoeren etc.: Breng met behulp van een kwast een dekkende laag Gummil Premium vloeibaar rubber aan op de horizontale en verticale wand- en vloeraansluitingen, tot ongeveer 7,5 cm vanaf de rand.
3 Druk in de nog natte Gummil de GeoTex. Breng direct een tweede dekkende laag Gummil Premium vloeibaar rubber aan. Hierbij Gummil tot minimaal 10 mm over de rand van de GeoTex smeren.
4 Nadat de hoekaansluitingen, leidingdoorvoeren stofdroog zijn kan er worden begonnen met het aanbrengen van Gummil Premium vloeibaar rubber op het gehele oppervlak. Deze handeling na 24 uur herhalen, totdat er een minimale laagdikte van 4mm word behaald. Voor reparatie van scheuren is 2 a 3mm voldoende.
5 De laag is al na circa 3 uur stofdroog, maar het is belangrijk het complete droogproces in acht te nemen om beschadigingen te voorkomen. Afhankelijk van de laagdikte duurt dit 24 tot 72 uur.
6 Na droging ontstaat een naadloos, flexibel membraam.
No tags for this post.